GILS GEWELD SCHAKELT LIVE – GEANNULEERD !!!

JAMMER MAAR HELAAS - BLIJF GEZOND

GILS GEWELD – HOE ZIJN WE BEGONNEN!

EEN STUKJE HISTORIE

Ter gelegenheid van het tweehonderdjarig bestaan, begon Koninklijke Harmonie St. Cecilia in Gilze al in 2004 met de voorbereidingen van de festiviteiten. Als thema koos de muziekvereniging voor ‘Meer muziek 2007’.
Er zijn in dat jaar veel activiteiten geweest én het jubileumjaar heeft geleid tot de oprichting (al in 2005) van de percussiegroep Gils Geweld, Swingband The BlueBand, seniorenorkest Gillesia en jeugdpercussiegroep Klabats. In december van 2007 werd de musical Stijlloos opgevoerd. Er verschenen in dat jaar ook twee boeken. Het ene gaat over de geschiedenis van de harmonie, het andere is een fotoboek over het tweehonderdjarig bestaan.
Het eerste idee voor de oprichting van een Gilse percussiegroep is ontstaan tijdens de carnavalsoptocht van 2005. De praalwagen van buurtvereniging OVM (Oranjestraat, Versterstraat en Meierstraat) met ritmische ondersteuning door middel van potten en pannen.

GILS GEWELD – TIJDLIJN VAN JUNI 2005 T/M JUNI 2020

OVERZICHT VAN ALLE ACTIVITEITEN IN 15 JAAR

in de tijdlijn 15 jaar Percussiegroep Gils Geweld vind je alle activiteiten vanaf juni 2005. Je hebt keuzes in vergroten, verkleinen, in- en uitzoomen, verschuiven en full screen. Klik je op een evenement dan vind je foto’s, filmpjes indien beschikbaar en de locatie waar het heeft plaatsgevonden. GEWELDIGE herinneringen in één overzicht.

GILS GEWELD – STAY AT HOME SAMBA

CREATIEVE VIDEO CLIP

artikel weekblad Gilze Rijen

6 mei 2020

het “nieuwe” repeteren na de lock down

9 juni 2020

seizoensafsluiting op Steenakkerplein en Bisschop de Vet plein te Gilze

14 juli 2020 (met dank aan HalloGilze)

Dinsdag 14 juli 2020 een 2-tal setjes gespeeld in Gilze als seizoensafsluiting 2019-2020. We wensen iedereen een hele fijne, maar vooral gezonde vakantie. We hopen in 2e deel van 2020 nog wat activiteiten te kunnen organiseren rondom ons 15-jarig jubileum.