Percussieworkshop Gils Geweld

By november 21, 2017
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/11/2017
20:00 - 21:30

Locatie
Cultureel Centrum de Schakel

Categorieën


Wegens succes herhaald! Percussieworkshop Gils Geweld

 

in welke vorm je er mee bezig bent, maakt niet zo veel uit, maar muziek maken is gewoon leuk en ontspannend. En samen met andere mensen muziek maken is nog veel leuker. Wat je echter vaak hoort, is dat het zo ontzettend veel oefening baart voordat je een bevredigend eindresultaat boekt. Oneindig veel oefenen en repeteren. Klopt! omdat uiteindelijk iedereen streeft naar perfectie.

Toch kun je als niet geoefende “muzikant” met een klein beetje hulp al een heel leuk resultaat wegzetten. Laagdrempelig instappen in de wereld van muziek maken.

Begin dit jaar in januari hebben we vanuit Percussiegroep Gils Geweld de gelegenheid geboden, aan eenieder die dat leuk vond, kennis te maken met percussie en slagwerk. Een succes mogen we met trots vermelden. Er zijn uiteraard altijd mensen die dat toen niet wisten, net op die bewuste avond iets anders hadden, toch nog een beetje twijfelde of zelfs dachten: keileuk maar dat gaat me niet lukken!

En als je vervolgens de filmpjes voorbij ziet komen op Facebook en YouTube en je ziet en hoort het eindresultaat, dan denk je: oeps! gemiste kans. En je ziet vervolgens toenmalige deelnemers al volwaardig meespelen met optredens van Gils Geweld dan……. Ok! enthousiasme en passie spelen zeker een rol mee, maar je leest en hoort het zo vaak: kansen benutten.

Zoals de titel doet vermoeden: wegens succes herhaald! Dinsdag 21 november 2017 organiseert Percussiegroep Gils Geweld wederom een workshop o.l.v. Mark van Tilborg. Onze repetitieruimte in Cultureel Centrum de Schakel (Gilze) en een veelheid aan percussie instrumenten staan dan vanaf 20.00 uur voor je klaar. De workshop duurt tot ca. 21.00 uur. Nadien is er gelegenheid om individueel vragen te stellen en/of informatie uit te wisselen.

Deelname aan de workshop is GRATIS. Je kunt echter alleen maar via inschrijving aanmelden. Stuur een mailtje naar info@gilsgeweld.nl o.v.v. Percussieworkshop 21 november. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van deelname met aanvullende info.

“Save the Date” dinsdag 21 november 2017

Tijdstip 20.00 uur

Plaats: Cultureel Centrum de Schakel, Kerkstraat 104, Gilze

Volg de komende weken onze facebookpagina: https://www.facebook.com/gilsgeweld/ en website: www.gilsgeweld.nl

Leave a Reply